Треба полагодити двокамерний Ардо - намерзає задня стінка, температура через це до 10 град. С при зовнішній понад 20. Людина потрібна відповідальна, професійна і здатна поручитися за результат. Заздалегідь вдячний за рекомендацію.
Треба полагодити двокамерний Ардо - намерзає задня стінка, температура через це до 10 град. С при зовнішній понад 20. Людина потрібна відповідальна, професійна і здатна поручитися за результат. Заздалегідь вдячний за рекомендацію.
підпис на реконструкції :о) Sunny N13 CD17
Контакт майстра, який ремонтував мені холодильник, відправив через особисті повідомлення.
Дякую! Буду набирати.
Задоволений візитом. Щоб довго не тріпатися - раджу
UPD. Ні, якось по-тупому вийшло (Із короткою відповіддю, маю розгорнути).
Візит тривав 5 хвилин, результат обстеження: констатація смерті (пошкодження під ізоляцією задньої стінки). Буде тепер працювати як морозильна камера (2 компресори) у друзів на дачі. Удача в тому, що я заощадив на черговому ремонті на користь купівлі нового. Попередній майстер заправив систему, щось поміняв і того вистачило на місяць.
Тепер мені треба контакт перевізника ))) Щоб холодильник перевезти по Києву. Може, хто порекомендує?
Последний раз редактировалось al; 06.06.2014 в 15:50.
Я бы поборолся за гарантию.
У Либхера на подобные вещи - пожизненая гарантия (знаю на собственном опыте).
Спасибо.
У мене Ардо, до того ж, підозрюю, що його вантажники пошкодили при переїзді, тому претензій до виробника ніяких. На Лібхер вчора зазирався в магазині - прискіпливо роблять (до деталей) + назва красива
Club Member |
Хороший, опытный, адекватный дядька. Когда-то много лет в офиц.сервисе работал, диагноз с высокой точностью поставил по телефону.
Относительно небольшая плата за работу после окончательного диагноза по месту проведения работ, т.е.у каждого на дому. Рекомендую.
097 620-25-02, Николай, ремонт холодильников в г.Киев.
Магнитолы , нави карты Nissan + другие, Бортовик Ноута, ПРАВИЛА укр. офиц. клуба NISSAN,
Опыт увеличивает нашу мудрость, но не уменьшает нашей глупости. Ocкap О97 ЗЗ2-О1-69