сколько на классик первое то стоит 15 тыс и что в него входит. заранее спасибо.
Попробуй разбить меня - ты не поверишь глазам,
Попробуй сломать - ты скорее сломаешься сам.
Согнуть меня даже гораздо сложней, чем сломать,
Я маленький камень — зато я умею летать.
ольга, добрый день! есть вопрос: сколько будет стоить замена масла и масляного фильтра при пробеге 2500 км?
ниссан ноут
1,4 мех
Ольга, доброго дня.
Хочу через вас уточнити в ваших колег декілька моментів:
- чому при заміні лобового шкла на АЦ Голосіївський з бачка для омивання шкла зливають рідину для омивання шкла?
- чому цю ж рідину не заливають назад після завершення процедури заміни шкла?
- чому про те що рідину з бачка злили не попереджають клієнта?
- що робити з замерзлими патрубками і форсунками омивача лобового шкла?
В мене конкретна ситуація - в п"ятницю 26.12.2008 міняв лобове шкло. Ввечері по факту виявилось, що рідина повністю відсутня (в четвер залив рівно 4 літри з нової банки Shell). Як результат - конденсат в патрубках і фарсунках омивача шкла замерз і тепер почистити лобове шкло під час руху просто не видається можливим. Самі розумієте, що це унемовжливлює керування автомобілем. Також прогноз погоди на найближчі тижні не передбачає температуру вищу нуля, щоб патрубки і форсунки розмерзлись.
2 партизан - я пожадничал было омывайки, и грел форсунки феном в гараже. нормально быстро оттаивают. для задней, конечно не котит..
еще можно на мойку - и сразу лить омывайку и брызгать...
Panda Eats Shoots and Leaves
Здрасти!!! у блонды вопрос!!!начал на панельке мигать значок я так понимаю значок подушки безопасности, такой человечек сидит пристёгнутый и возле пуза у него кружок. что это такое???