Костик, ГДЕ ТЫ ПРОЧИТАЛ ПРО ТО-0 на 2500 км??????
Это видеть потому что у тебя нет сервисной книжки... 15 000. И ТО-15 000 - стоимость и боъем есть в разделе Кий Авто - Стоимость ТО
Club Member |
Костик, ГДЕ ТЫ ПРОЧИТАЛ ПРО ТО-0 на 2500 км??????
Это видеть потому что у тебя нет сервисной книжки... 15 000. И ТО-15 000 - стоимость и боъем есть в разделе Кий Авто - Стоимость ТО
Club Member |
Костик, сделай доброе дело, заедь еще раз, предварительно спроси фамилию имя должность менджера и пусть он еще раз тебе повторит то что ты написал. Или можем вместе заехать.
Меня лично уже заипало такое бляцкое отношение к клиентам...
P.s. возми у меня сервисную книжку - почитай что там и когда делать нужно...
P.s.s. Для всех недизельных ниссанов в Украине межсервисный пробег 15 000 км - вкдючая перво ТО.
P.s.s.s. Костик, я в тебе верю заедь спроси, я не поленюсь написать пиьсмо в Yve? если будет глухо Ниссан Европа дальше....
Как же меня достало такое отношение........
Club Member |
Полная развадухаВ Голосієво сказали приїхати на 2500 км - ТО-0, заміна масла після закінчення обкатки, вартість в районі 300 грн
«Состоятельны те, кто умеет ограничивать свои желания своими возможностями»
Гибер
Микрик, фио и № телефона в мене е. Сьогодни буду дзвонити ще раз.
Club Member |
Отлично. Отпишись мне в личку я в Ниссан письмо состряпаю
Питання з ТО вирішене - першою додзвонилась дружина (і добре що саме вона). Чекаємо 15К пробігу.
З неприємного. Швидше за все вчора (бо в суботу ввечері машина милась і все було Ок) хтось потерся об задній бампер. Про те що це не я чи дружина свідчать напрями "зсадин" які залишились на чорній пластиковій частині бампера (повезло що тільки на ній). Розміром невеликі, по 2-3 см, але неприємно. Треба буде заскочити на СТО, можливо вдасться заполірувати.
Середній розхід по місту на даний момент 8.2 (радує). Особливо не ганяю, але однознчно їжджу швидше ніж на Альмері.
В суботу вранці їздили в Бориспіль зустрічати куму. Дув сильний боковий вітер, що зразу стало відчутно як тільки виїхали з полону лісосмуги і дорога почала продуватись наскрізь. Машину непогано зносить. Мабуть треба буде переходити на ширшу резину.
Дружина вперше в житті задумалась над тим щоб затонувати машину (Альмеру тонувати не хотіла). Я не дуже хочу, мені і так зер гуд Будемо радитись-думати Проти легенького тонування я, вприниці, нічого проти не маю.
Тонировать надо непременно.
Таки да - ветер машинку сносит.
Note 1.6
Club Member |
Костик, один в один у меня на 4 день царапины на заднем черном пластике! Так и оставил!
Машину сносит даже на резине 215 45 17 - хотя даже на 205 55 16 чувствуешь себя совершенно спокойно на 185 км/час. Парусность однако! и малый вес, да и ветер был не деццкий