Ну даже если доверенность от руки была выписана, то тех. паспорт где этот загадочный гражданин взял?
Ну даже если доверенность от руки была выписана, то тех. паспорт где этот загадочный гражданин взял?
Дороги хватит на всех...
А доверенность для управления чужим транспортным средством нужна не во всех случаях.
Например, если Инна в машине находилась... Что гаец и скажет
Правильной дорогой идёте товарищи!!!
Ну типа их слово против моего)) Страна чудес)
Ваша клубная турфирма, в моем лице
Турфирма «80 дней»
Ниссановодам скидки
Черной кошке все равно, что думают о ней серые мыши
Когда кошку загонят в угол она превращается в ТИГРА (стырила у Царя) )
а гаец в суд придет ? )))))
Турфирма «80 дней»
Ниссановодам скидки
Нет по закону такого правила взыскать двойной штраф, это у них такая отсебятина, я платил через месяц после штрафа.
Нєєє...
Приходить лист, на ньому написано ЯВКА ОБОВ'ЯЗКОВА. В листі вказано який державний виконавець відправив, що і на підставі чого він хоче від вас ну і коли та за якою адресою необхідно з'явитись з копією квитанції про оплату.
За неявку у вказаний день згідно ст.88 Закону України "Про виконавче провадження" за невиконання вимог державного виконавця передбачено накладення штрафу у розмірі 510 грн та привід через органи МВС.
До листа додається постанова цього самого державного виконавця, в якій він постановляє:
1. Добровільно сплатити штраф (у його звичайному розмірі) до такого-то числа. На добровільну сплату дають не більше 7 календарних днів.
2. У випадку якщо до вказаної дати штраф добровільно не сплачено то:
2.1. стягнути штраф у примусовому порядку зі стягненням з боржника виконавчого збору та витрат пов'язаних з провадженням виконавчих дій;
2.2. накласти арешт на _все_ майно що належить боржнику в межах суми боргу;
2.3. заборонити відчуження майна в межах суми боргу.
Последний раз редактировалось Партизан з творчим нахилом; 18.02.2011 в 11:24.
ну шо нэээ если я сама ходила все узнавала и платила. И это мне сказали в ГАИ! Если 2хнедельный срок после выписки протокола прошел, но не пришло постановление из исполнительной службы, ты платишь сумму штрафа указанную в протоколе, НЕ В ДВОЙНОМ РАЗМЕРЕ, а именно просто сумму штрафа.
Турфирма «80 дней»
Ниссановодам скидки
Мені в минулу п'ятницю прийшов лист, в середу я оплатив і сьогодні ходив у виконавчу службу. І все саме так як я написав. Навіть якщо прийшов лист - тобі дають 7 днів на добровільну сплату штрафа без пені і т.д...
Ти ж писала, що якщо прийшов лист - то автоматом в 2-кратному розмірі, а це не так. Навіть після листа в тебе є можливість оплатити добровільно.
Последний раз редактировалось Партизан з творчим нахилом; 18.02.2011 в 20:09.
Иннуль, что сейчас с "твоим" штрафом?
Дороги хватит на всех...