Стук в рулі (і звук який його супроводжує) прогресують. Тепер його можна відчути (і почути) дуже чітко і без усіляких зусиль типу пошуку вулички з мертвим асфальтом. З понеділка у відпустку, тому напевно займусь цим питанням після повернення в Київ.
Чесно кажучи і стук і звук вже дістали, не очікував такого багу від нової машини.
Почали інколи попискувати гальма, теж не радує, блін...
Машина з включеним кондиціонером тупить. Добре що вранці не настільки жарко щоб цого включати, а після роботи притопити нема де - пропки або тянучки. Покищо не напрягає.
На вихідних їздили в Вінницю. Дорога не ахті (їхали через Житомир, Бердичів). Їхати швидко осбливо нема де.
При під"їзді до одного з сіл обігнав 206 пиж. В селі влипли в тянучку за Ікарусом. На виїзди з села де дорога отримує ще одну смугу Ікарус почав зрулювати вправо, а Пиж нетерпляче почав мигати мені фарами. Я сприйняв його сигнал як деяке нахальство - скоріше за все пропустивши його зараз, через пару сотень метрів я знов би його обігнав. Я притопив. Драйвер Пижа очевидно мав свої плани і теж натиснув на гашетку ще кілька раз блимнувши фарами, при тому що відстань між нами почала збільшуватись. Тільки розігнались до 150 - як тут поворот на 90 градусів вправо. Радіус немалий, але швидкість у нас обох велика. Встигаю скинути до 120, зрізаючи поворот і збільшуючи його радіус прохожу його з крайньої лівої через праву і знову вихожу в ліву. Жона робить зауваження, але так як в цей час розмовляє по телефону - не встигає попиляти. В заднє дзеркало бачу як Пиж не вписується в поворот, його жахливо кренить, викидає через розділювальну полосу на зустрічну смугу аж до крайньої правої (по напрямку зустрічного руху). Мдаа... Добре що розділювальна полоса була з асфальту і не мала металевих чи бетонних відбійників...