Я думаю ни для кого не секрет что я состою в ОО "Дорожний контроль"
Предлагаю всем посмотреть мои ролики:
Сегодня: трасса Тернополь-Хмельницкий
Я думаю ни для кого не секрет что я состою в ОО "Дорожний контроль"
Предлагаю всем посмотреть мои ролики:
Сегодня: трасса Тернополь-Хмельницкий
Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью.
Яку швидкість інкримінував інспектор? (не розчув)
отлично
а знак в городе или за городом?
Да, я с виду Шут , но в душЕ Король !
Защита бизнеса от киберпреступников
там нету населенного пункта, там только пост ГАИ и кафешка придорожная... ну а на подъезде к посту - 2 знака "70" и "50"
Аварии случаются потому, что нынешние водители ездят по вчерашним дорогам на завтрашних машинах с послезавтрашней скоростью.
а вроде при ремонтах ставят ограничение 40 и ниже?
ну в ПДД и не указано, что знаки ограничения скорости ставят только при ремонтах ведь именно на этом основывалась "обработка" ГАЙца?
Уже года два, как указано. 5 лет назад, когда права получал да, такого в правилах не было.
12.10. Додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37.
У разі коли дорожні знаки обмеження руху 3.29 та 3.31 встановлені без проведення дорожніх робіт або
залишені після їх завершення, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.
Обов'язковим є встановлення дорожніх знаків 3.30 та 3.32 на відстані не більше ніж 2 кілометри від місця
встановлення знака обмеження швидкості руху.
плохо правила учили